Frida Boisen modererade ett Tedx talk i november 2019 där Ullakarin Nyberg var en av talarna. När Frida hörde Ullakarin prata om hur man kan göra för att förhindra självmord gick vartenda ord rätt in i hjärtat. Hennes mamma hade tagit sitt liv 13 år tidigare, och Fridas pappa hade bett henne att aldrig berätta om det för någon. Ett löfte hon hållit fast vid. Men efter att ha hört Ullakarin kände Frida att det var dags att bryta det nu.

Några veckor senare damp ett manus ner i Ullakarins mejllåda. Det var Fridas berättelse om allt som hänt 13 år tidigare, boken Berätta aldrig det här.

– Jag kände att jag ville få med allt det viktiga som Ullakarin sa, att alla människor på hela jordklotet skulle få höra det för att det är så himla viktigt. Och jag önskar så att jag hade förstått det här mycket tidigare. Det hade kanske hjälpt mig och min mamma.